Web Analytics Made Easy - Statcounter

حذف قبوض کاغذی تلفن ثابت با هدف حفظ محیط زیست و صیانت از منابع طبیعی اقدامی موثر در تحقق اهداف برنامه های دولت الکترونیک و پیشبرد اهداف شهر هوشمند است.

  به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان،  رئیس اداره روابط عمومی مخابرات منطقه اصفهان ، با اشاره به وظیفه سازمان در قبال مسئولیت اجتماعی ،  ضمن تبریک هفته محیط زیست افزود : مخابرات منطقه اصفهان به عنوان یکی از استان های پیشرو ،  از هشت سال  پیش فرآیند حذف قبض را در تمام شهرستان های خود  اجرایی نموده و در حال حاضر با کمترین مشکل در دریافت و پرداخت قبض مواجه است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
شاهین ملک زاده عنوان کرد : به منظور سهولت دریافت کارکرد هزینه ها و پرداخت قبض تلفن ثابت به مشترکین توصیه می گردد تا چنانچه مشترکی در طی سنوات گذشته تا کنون شماره همراه خود را به مخابرات  اعلام نکرده  و یا به هر دلیلی شماره همراه وارد شده خود را تغییر داده است  می توانند با تماس با شماره 36060 و یا مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطی  جهت ثبت شماره همراه خود اقدام نماید .  وی در پایان یادآور شد : بخش عمده ای از صرفه جویی در هزینه های حذف قبض کاغذی در جهت توسعه زیر ساخت ها و  فضای دیجیتال صرف شده است و راههای ارتباطی برای آگاهی از هزینه  و پرداخت قبض تلفن ثابت  را به شرح زیر بیان کرد :   تماس با سامانه تلفنی2000   استفاده از کد دستوری #2020* ( تلفن همراه )   سایت شرکت مخابرات ایران به آدرس tci.ir

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۶۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • ۹ قانون عجیب که فقط در کشور سوئیس وجود دارد!
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت